Στη Μαδρίτη την Παρασκευή ο Τσίπρας - Κλειδώνει η υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κομισιόν - iefimerida.gr

Στη Μαδρίτη την Παρασκευή ο Τσίπρας - Κλειδώνει η υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κομισιόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μαδρίτη μεταβαίνει την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποιώντας ταξίδι-εξπρές, για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Προεδρείου του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, της οποίας και είναι αντιπρόεδρος.
Στη συνεδρίαση αυτή, αναμένεται να «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν και να επισημοποιηθεί από τους επικεφαλής όλων των αριστερών ευρωπαϊκών κομμάτων.

Ωστόσο, οι επίσημες ανακοινώσεις για το «χρίσμα» στον κ. Τσίπρα αναμένονται κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του ΚΕΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 3 έως 5 Δεκέμβριο στο Παρίσι, ενώ στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στο iefimerida.gr πως πρόκειται «για μία τιμητική πρόταση, η οποία σε κάθε περίπτωση δικαιώνει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ότι η κρίση είναι πανευρωπαϊκή».

Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή

Με φόντο τις πολιτικές και τις εξελίξεις στην οικονομία, η Κουμουνδούρου προχωρά σε απολογισμό δράσης.
Το ανώτατο όργανο του κόμματος, η Κεντρική Επιτροπή, συνεδριάζει την Κυριακή (μετά το ταξίδι αστραπή του Αλέξη Τσίπρα στη Μαδρίτη) προκειμένου να υπάρξει εκ νέου προγραμματισμός και χάραξη στρατηγικής βάσει της οποίας θα κινηθεί η αξιωματική αντιπολίτευση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ