Αηδιαστικά αφοσιωμένος στο γάμο του – Σφήνωσε σε τουαλέτα προσπαθώντας να πιάσει τη βέρα του [εικόνες] - iefimerida.gr

Αηδιαστικά αφοσιωμένος στο γάμο του – Σφήνωσε σε τουαλέτα προσπαθώντας να πιάσει τη βέρα του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί αισθάνονται εγκλωβισμένοι στο γάμο τους. Λίγοι όμως μπορούν να πουν πως βρέθηκαν κυριολεκτικά σε αυτή τη θέση απλά επειδή είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι στον άνθρωπό τους. Αυτό συνέβη όμως σε έναν Κινέζο, ο οποίος όταν προσπάθησε να πιάσει τη βέρα του... σφήνωσε σε μία τουαλέτα!

Ο Ζανγκ, ένας οικοδόμος, πίστευε ότι η μεγαλύτερη ατυχία του ήταν όταν η βέρα του έπεσε μέσα στον τουαλέτα, την ώρα που εκείνος έκανε ντους. Είχε άδικο. Το μεγαλύτερο «χτύπημα» ήρθε αμέσως μετά, όταν επιχείρησε να πιάσει το δαχτυλίδι αλλά μάταια προσπάθησε να τραβήξει το χέρι του. Είχε «κολλήσει»!

Ο ντροπιασμένος άνδρας έμεινε εκεί σφηνωμένος για αρκετή ώρα, πριν αναγκαστεί να φωνάξει τους συναδέλφους του για να τον βοηθήσουν. Οταν εκείνοι δεν τα κατάφεραν κάλεσαν τους ειδικούς. Οι πυροσβέστες διέλυσαν τα υδραυλικά και μέρους του πατώματος προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν. Αυτό που δεν έγινε γνωστό όμως είναι αν τελικά κατάφερε να βρει τη βέρα του.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Κίνα ειδήσεις βέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ