Οι πωλήσεις των iPhone ξεπερνούν σε τζίρο εταιρίες «κολοσσούς» σε όλο το κόσμο [εικόνα] - iefimerida.gr

Οι πωλήσεις των iPhone ξεπερνούν σε τζίρο εταιρίες «κολοσσούς» σε όλο το κόσμο [εικόνα]

Οι πωλήσεις των iPhone ξεπερνούν σε τζίρο εταιρίες «κολοσσούς» σε όλο το κόσμο [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 29 Ιουνίου του 2007 η Apple έβγαλε στην αγορά το πρώτο της κινητό, παρουσιάζοντας το σαν κάτι εντελώς διαφορετικό και πρωτοποριακό. Από το πρώτο χρόνο, το iPhone σάρωσε τις διεθνείς αγορές αφήνοντας πίσω του κινητά διάσημων εταιριών που ως τότε είχαν τον πρώτο λόγο.

Εξι χρόνια μετά δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Το iPhone είναι το πιο επιτυχημένο κινητό που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, αφού έχει ξεπεράσει κατά κράτος κάθε άλλο κινητό σε πωλήσεις. Ομως η δικαίωση της Apple δεν σταματά εκεί αφού σύμφωνα με διάγραμμα που δημοσίευσε το atlantic.com, οι πωλήσεις του κινητού της αμερικανικής εταιρίας ξεπερνούν σε τζίρο ολόκληρες εταιρίες «κολοσσούς» σε όλο το κόσμο.

Για την ακρίβεια, η Apple μόνο με το iPhone κατάφερε να ξεπεράσει σε τζίρο τον κύριο ανταγωνιστή της, την Microsoft αλλά και άλλες εταιρίες «ογκόλιθους» όπως η Boeing και η Protect & Gamble.

Δείτε το διάγραμμα με όλες τις εταιρίες που ξεπερνά το iPhone :

Οι πωλήσεις των iPhone ξεπερνούν σε τζίρο εταιρίες «κολοσσούς» σε όλο το κόσμο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ