Έστησε ψεύτικη απαγωγή μπροστά στη γυναίκα του για να βγει για ποτό με τους φίλους του [εικόνα] - iefimerida.gr

Έστησε ψεύτικη απαγωγή μπροστά στη γυναίκα του για να βγει για ποτό με τους φίλους του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο έθεσε σε εφαρμογή ένας άντρας στο Τέξας για να βγει ένα βράδυ με τους φίλους του χωρίς τη συζυγική μουρμούρα.

Ο Rogelio Andaverde από το Edinburg του Τέξας επινόησε την απαγωγή του μπροστά στη γυναίκα του, επειδή ήθελε να βγει για ποτό με τους φίλους του.

Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόντουσαν στο σαλόνι του σπιτιού τους, δυο κουκουλοφόροι άνδρες τον πήραν σηκωτό υπό την απειλή όπλου, την ώρα που η σύζυγός του Maria Hernandez παρακολουθούσε σοκαρισμένη.

Άμεσα η νεαρή τηλεφώνησε στην αστυνομία να δηλώσει την απαγωγή του άνδρα της αλλά όσο και να προσπάθησε η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον άνδρα και οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

«Πήραμε στα σοβαρά το περιστατικό λόγω των συνθηκών που μας περιέγραψε η σύζυγός του» αναφέρει ο σερίφης Trevino.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Rogelio, όταν βαρέθηκε να πίνει, τηλεφώνησε στην σύζυγο και της είπε ότι οι απαγωγείς, σε μια κρίση μεγαλοψυχίας, αποφάσισαν να τον απελευθερώσουν. Το ψέμα του μπορεί κάποια στιγμή να συγχωρεθεί από την 34χρονη ωστόσο η αστυνομία τον προφυλάκισε και τον άφησε ελεύθερο μόνο όταν έδωσε ως εγγύηση πέντε χιλιάδες δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ