Το σκηνικό του φόνου ήταν φάρσα – Η αρρωστημένη διακόσμηση για το Halloween έκανε τους γείτονες να πάρουν την αστυνομία - iefimerida.gr

Το σκηνικό του φόνου ήταν φάρσα – Η αρρωστημένη διακόσμηση για το Halloween έκανε τους γείτονες να πάρουν την αστυνομία

Το σκηνικό του φόνου ήταν φάρσα – Η αρρωστημένη διακόσμηση για το Halloween έκαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τρόμο σε μία γειτονιά της Οκλαχόμα έσπειρε ένας... αρρωστημένος λάτρης του Halloween. Εστησε έξω από το σπίτι του ουσιαστικά ένα σκηνικό φόνου, που τρόμαξε σε τέτοιο σημείο τους γείτονες που οι τελευταίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο Τζόνι Μούλινς, πατέρας δύο κοριτσιών, ετοίμασε το σπίτι του για την επικείμενη γιορτή αλλά το παράκανε. Εβαλε δύο «πτώματα»- κούκλες- στην αυλή του, το ένα κάτω από την πόρτα του γκαράζ και το άλλο κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ γύρω είχε φτιάξει μία λίμνη αίματος.

Βέβαια το μαύρο χιούμορ του δεν το εκτίμησαν οι γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Οταν οι πρώτοι αξιωματικοί έφτασαν για να ερευνήσουν αυτό που πίστευαν ότι ήταν φόνος, διαπίστωσαν πως επρόκειτο για μία αρρωστημένη πλάκα. Δεν μπορούσαν να συλλάβουν όμως τον «σκηνοθέτη», αφού δεν είχε παραβιάσει κανένα νόμο.

«Μου ξεριζώθηκε η καρδιά όταν το είδα. Από τη στιγμή που εγώ πίστεψα ότι ήταν αληθινό το σκηνικό, φανταστείτε τι θα νόμιζε ένα παιδί», είπε η Ρεμπέκα Φουέντες, μία από τους αγανακτισμένους γείτονες.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ