Εφαρμογή παρακολούθησης για όσους σερφάρουν μέσω smartphone σχεδιάζει η Google - iefimerida.gr

Εφαρμογή παρακολούθησης για όσους σερφάρουν μέσω smartphone σχεδιάζει η Google

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια νέα εφαρμογή, με την ονομασία Mobile Meter, σχεδιάζει η Google προκειμένου να παρακολουθεί τις διαδικτυακές συνήθειες των χρηστών που περιηγούνται στο Διαδίκτυο μέσω των «έξυπνων» κινητών τους τηλεφώνων.

Η Google θα μπορεί να συλλέγει στοιχεία και για τη χρήση των διάφορων εφαρμογών που χρησιμοποιούν όσοι χρήστες αποδεχθούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το Mobile Meter θα είναι διαθέσιμο τόσο για λειτουργικά iOS όσο και για Android.

Μέχρι τώρα, δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό το «δέλεαρ» για όσους επιλέξουν να παραχωρούν πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα. Επίσης, όπως σημειώνει η Google, ακόμη δεν έχει γίνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους χρήστες «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή εντάσσεται στην ευρύτερη έρευνα με τίτλο Screenwise market research, την οποία πραγματοποιεί αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ