240 άλογα από 1.600 κυβικά για το Nissan Juke Nismo RS - iefimerida.gr

240 άλογα από 1.600 κυβικά για το Nissan Juke Nismo RS

240 άλογα από 1.600 κυβικά για το Nissan Juke Nismo RS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Nissan Juke είναι έτσι κι αλλιώς ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, που ως Nismo γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό. Nismo είναι η εργοστασιακά βελτιωμένη έκδοσή του, με τους 200 ίππους, ενώ ο χαρακτήρας θα είναι ακόμα πιο έντονος στο Nismo RS. Την κορυφαία έκδοχή του, που θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα το Νοέμβριο στην έκθεση του Λος Άντζελες και θα έρθει στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014.

Καρδιά του Juke Nismo RS είναι φυσικά ο κινητήρας του, που θα εξακολουθεί να είναι o τετρακύλινδρος turbo των 1.600 κ.εκ., αλλά για την περίσταση θα έχει φτάσει τους 240 ίππους. Εντυπωσιακή ομολογουμένως τιμή, ενώ εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι επιδόσεις που θα εξασφαλίζει, καθώς το 0-100 θα έρχεται σε περίπου 7,0 δεύτερα.

Για την περίπτωση η ανάρτηση θα είναι ακόμα πιο σφιχτή, τα φρένα αναβαθμισμένα και το τιμόνι του Nissan Juke Nismo RS ακόμα πιο γρήγορο και ακριβές, προκειμένου να δημιουργείται μια καθαρά σπορ αίσθηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ