Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής εκδοχής «50 αποχρώσεις του γκρι»; - iefimerida.gr

Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής εκδοχής «50 αποχρώσεις του γκρι»;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 12 Οκτωβρίου, ο Τσαρλι Χάναμ, ανακοίνωσε ότι δε θα συμμετάσχει τελικά στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «50 αποχρώσεις του γκρι» όπου θα είχε τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρει. Το γεγονός αυτό, προκαλεί πλέον ανησυχίες και για το ρόλο της Αναστασία Στιλ.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής από το Sons of Anarchy ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι παραιτείται από το κάστ της πολυαναμενόμενης ταινίας και πλέον οι φαν αγωνιούν για το ποιος θα ενσαρκώσει τελικά τον Κρίστιαν Γκρέι και για το αν η Ντακότα Τζόνσον θα παραμείνει στο ρόλο της Αναστασία Στιλ ή θα υπάρξουν κι εκεί αλλαγές.

Ωστόσο οι φαν της Τζόνσον δε θα έπρεπε να ανησυχούν, αφού μία πηγή από την παραγωγή της ταινίας ανακοίνωσε ότι «η Ντακότα κέρδισε το ρόλο με το σπαθί της και δε θα έπρεπε να ανησυχεί ότι θα τον χάσει. Η μόνη περίπτωση να μην ενσαρκώσει την Αναστασία Στιλ είναι αν ο νέος πρωταγωνιστής δεν έχει χημεία μαζί της»

Οσο για τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι, πλέον ακούγεται πολύ το όνομα του Ρόμπερτ Πάτινσον, του Ματ Μπόμερ που είναι και το μεγάλο φαβορί, αλλά και του Ιαν Σομερχάλντερ από το Vampire Diaries

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ