Κλείνουν ξανά τις εφορίες οι αγρότες της Κρήτης - iefimerida.gr

Κλείνουν ξανά τις εφορίες οι αγρότες της Κρήτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συμβολικό αποκλεισμό των εφοριών στην Κρήτη προχωρούν και σήμερα οι αγρότες του νησιού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το φόρο στα αγροτεμάχια. Οι αγρότες εμμένουν στην αρχική τους απόφαση, παρά την υπαναχώρηση του Υπουργείου Οικονομικών που εξετάζει την επαναπροσαρμογή του φόρου με νέους, ευνοϊκότερους όρους.Σύμφωνα με το prismanews.gr, οι αγρότες αναμένεται να συγκεντρωθούν στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ, ενώ στη συνέχεια δύο μπλοκ των διαμαρτυρόμενων θα αποκλείσουν την Α' ΔΟΥ στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου και τη Β´ ΔΟΥ στη Λ. Κνωσσού.Η συμμετοχή στη χθεσινή κινητοποίηση χαρακτηρίστηκε περιορισμένη, ωστόσο σήμερα απευθύνεται ένα νέο κάλεσμα στην τοπική κοινωνία για μαζικό αγώνα.

Η κίνηση αυτή είναι συμβολική, όπως τονίστηκε στην Παγκρήτια Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ, ενώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ, οι αγρότες θα συναντηθούν εκ νέου την Πέμπτη το μεσημέρι, προκειμένου να εξετάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ