Σταϊκούρας: Δεν θα γίνουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις - iefimerida.gr

Σταϊκούρας: Δεν θα γίνουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις διαβεβαιώσεις του ότι δεν θα γίνουν νέες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις το 2014 παρείχε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής όπου συζητείται το προσχέδιο του προϋπολογισμού ο κ. Σταϊκούρας επισήμανε ότι και ο ΙΟΒΕ έκανε πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, όπως προκύπτει από την έκθεση που έβγαλε τη Δευτέρα.

Αναφερόμενος στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε πως θα περέχει σημαντικές ελαφρύνσεις στις χαμηλότερα εισοδηματικά ομάδες σε σχέση με όσα έχουν δει φως δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες.

Οσον αφορά την ύφεση ο κ. Σταϊκούρας τόνισε πως η επίδοση για το 2012 είναι καλύτερη καθώς υπολογίζουν πως θα κλείσει στο 4%. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ΥΠΟΙΚ το β' τρίμηνο του 2013 άγγιξε το 3%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ