Σοκ στη Βρετανία: 53χρονος παιδόφιλος μόλυνε 20 ανήλικους με HIV - iefimerida.gr

Σοκ στη Βρετανία: 53χρονος παιδόφιλος μόλυνε 20 ανήλικους με HIV

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει η είδηση στη Βρετανία πως ένας 53χρονος παιδόφιλος ο Αντονι Μαρς αποπλανούσε ανήλικα παιδιά και τα μόλυνε παράλληλα εν γνώσει του με HIV, από το οποίο πάσχει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Μαρς είναι φορέας του ιού HIV με τον οποίο μόλυνεείκοσι παιδιά, όσα και τα περιστατικά που μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί και ελεγχθεί για το ενδεχόμενο να έχουν μολυνθεί.
Όπως αποκάλυψε ο ντετέκτιβ που είναι επικεφαλής της έρευνας, ο Μαρς και ένας συνεργός του αλίευαν τα θύματά τους από ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα προσθέτοντας ότι οι σεξουαλικές πράξεις γίνονταν με τη συναίνεση των ανηλίκων.

Οι δύο άνδρες έχουν παραδεχθεί πάνω από 50 περιπτώσεις αποπλάνησης ανηλίκων, τους οποίους συναντούσαν σε ξενοδοχεία ή αυτοκίνητα, ωστόσο η αστυνομία είναι σίγουρη πως υπάρχουν και άλλα περιστατικά.

Σοκ στη Βρετανία: 53χρονος παιδόφιλος μόλυνε 20 ανήλικους με HIV | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ