Άστεγος συγγραφέας ζει μέσα σε ατσάλινο γλυπτό που κοσμεί πλατεία της Νέας Υόρκης [βίντεο] - iefimerida.gr

Άστεγος συγγραφέας ζει μέσα σε ατσάλινο γλυπτό που κοσμεί πλατεία της Νέας Υόρκης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O «Κύβος» είναι ένας γιγάντιος, περιστρεφόμενος ατσάλινος... κύβος, ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στην πλατεία Άστορ της Νέας Υόρκης, αποτελεί ένα από τα πιο επισκέψιμα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, αλλά και ένα ορόσημο της δημόσιας ζωής της αμερικανικής μητρόπολης από το 1967, δημιούργημα του Αμερικανού γλύπτη Τόνι Ρόσενταλ.

Αυτό που δεν γνωρίζει όμως κανείς είναι ότι ο κύβος έχει ένοικο!

Μην μπορώντας να ανταποκριθεί στα εξωφρενικά ενοίκια σπιτιών στη Νέα Υόρκη, ο Ντέιβ αποφάσισε να μετακομίσει στον Κύβο, τον οποίο έχει εξοπλίσει με όλα όσα διαθέτει ένα κανονικό σπίτι, προσαρμοσμένο στις διαστάσεις του έργου τέχνης.

Το ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί καταγράφοντας την καθημερινότητα του ενοίκου του, συγγραφέα στο επάγγελμα, δεν είναι παρά ένα ανατρεπτικό διαφημιστικό σποτ της εταιρείας WHIL.

Στην πραγματικότητα, τίποτα απ' όλα αυτά δεν συμβαίνει. Ωστόσο, το βίντεο έγινε viral και προσέλκυσε την προσοχή του διαδικτυακού κοινού ως αληθινή ιστορία, παραπλανώντας τον ηλεκτρονικό Τύπο και δημοσιογράφους.

Παρακολουθείστε το:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ