Πάρτι με αστακό και σαμπάνια έκανε ο Παπακαλιάτης στη Νέα Υόρκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Πάρτι με αστακό και σαμπάνια έκανε ο Παπακαλιάτης στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν κρύβει την χαρά του ο Χριστόφος Παπακαλιάτης για την επιτυχία του «Αν» στην Αμερική, αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφιος για τις περίφημες Χρυσές Σφαίρες (Golden Globe Awards). Και το γιόρτασε με ένα πάρτι που είχε όλα τα καλά.

Πάρτι με αστακό και σαμπάνια έκανε ο Παπακαλιάτης στη Νέα Υόρκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Tο πάρτι έγινε στο Lio restaurant του Μανχάτταν, με την Μαρία Λόη, την Ελληνίδα σεφ από τη Ναύπακτο που έχει κατακτήσει τη Νέα Υόρκη με τα πιάτα της. Ποτάμια ελληνικής σαμπάνιας, εκλεκτά εδέσματα με τον αστακό αβγολέμονο να κυριαρχεί και πολύ κέφι ήταν τα βασικά συστακτικά της βραδιάς. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αγωνιά τώρα για την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής των Golden Globes.

Πάρτι με αστακό και σαμπάνια έκανε ο Παπακαλιάτης στη Νέα Υόρκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι φωτογραφίε είναι από το σελίδα στο facebook της φημισμένης ελληνίδας σεφ, η οποία ακόμη κι όταν άλλοι γιορτάζουν αυτή δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει τον εαυτό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ