Αδωνις: Και αδερφός μου να είναι πρέπει να μπει φυλακή- Ετσι είναι οι δημοκρατίες - iefimerida.gr

Αδωνις: Και αδερφός μου να είναι πρέπει να μπει φυλακή- Ετσι είναι οι δημοκρατίες

Αδωνις: Και αδερφός μου να είναι πρέπει να μπει φυλακή- Ετσι είναι οι δημοκρατίε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις ακραίες φωνές εντός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας, παράλληλα, πως στις δημοκρατίες όσοι προτρέπουν στη βία πρέπει να συλλαμβάνονται.

Σε συνέντευξή του στη «Realnews» ο κ. Γεωργιάδης, δηλώνει χαρακτηριστικά «κανείς δεν εξομοίωσε τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή» σημειώνοντας, ωστόσο, ότι υπάρχουν και στην αξιωματική αντιπολίτευση ακραίες φωνές.

Αναφέρει, μάλιστα, ως παράδειγμα δηλώσεις στελεχών του [ως έχουν αντιασφιαξυγόνες μάσκες και ρόπαλα αλλά και τις δηλώσεις Παναγούλη περί λιντσαρίσματος πολιτικών.

Σε ερώτηση αν είναι το ίδιο, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να συνομιλεί στην υπόθεση των Σκουριών, με τις εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής, απαντά: «Αν υπάρχει συνομιλία και βουλευτού της ΝΔ που να λέει "πηγαίνετε, κάψτε και πιάστε τους ανθρώπους", προφανώς πρέπει να συλληφθεί. Η βία δεν έχει χρώμα. Αδελφός μου να είναι, πρέπει να μπει φυλακή. Ετσι λειτουργούν οι δημοκρατίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ