Φθινοπωρινός καιρός: Συννεφιά σε όλη τη χώρα με βροχές στα δυτικά - iefimerida.gr

Φθινοπωρινός καιρός: Συννεφιά σε όλη τη χώρα με βροχές στα δυτικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός, αφού σήμερα Πέμπτη, αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα με πιθανές βροχές στα δυτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ