«Ψύχρα» στην πρώτη νύχτα γάμου – Οι λόγοι που τα περισσότερα ζευγάρια δεν την περνούν κάνοντας σεξ [λίστα] - iefimerida.gr

«Ψύχρα» στην πρώτη νύχτα γάμου – Οι λόγοι που τα περισσότερα ζευγάρια δεν την περνούν κάνοντας σεξ [λίστα]

«Ψύχρα» στην πρώτη νύχτα γάμου – Οι λόγοι που τα περισσότερα ζευγάρια δεν την πε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποτε, τα ζευγάρια περίμεναν εκείνη τη στιγμή προκειμένου να επισφραγίσουν την ένωσή τους. Η πρώτη νύχτα γάμου ήταν παραδοσιακά ένα βράδυ με πολλά... παιχνίδια στο κρεβάτι. Πλέον έχει μείνει μόνο ο μύθος. Γιατί όπως αποκάλυψε μία έρευνα, πάνω από τα μισά ζευγάρια περνούν το πρώτο τους βράδυ ως παντρεμένοι απλά πέφτοντας για ύπνο.

Το 52% λοιπόν παραδέχθηκε πως η πρώτη νύχτα δεν είχε κανένα ίχνος πάθους. Οι περισσότεροι το απέδωσαν στο γεγονός ότι ο γαμπρός το παράκανε με το αλκοόλ και κατέληξε τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο παρά να κοιμηθεί.

Η κούραση της νύφης από την εξαντλητική προετοιμασία και οι καβγάδες του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της δεξίωσης ήταν μερικοί ακόμη από τους λόγους. Μάλιστα, το 17% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε πως έκανε σεξ με το- επισήμως πλέον- έτερον ήμισυ τρεις ημέρες έπειτα από το γάμο!

Οι πιο συχνοί λόγοι που το ζευγάρι δεν κάνει σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ