Το απόλυτο γκάτζετ για χουζούρηδες – Aσύρματος βραστήρας ενεργοποιείται από το κρεβάτι μέσω smartphone - iefimerida.gr

Το απόλυτο γκάτζετ για χουζούρηδες – Aσύρματος βραστήρας ενεργοποιείται από το κρεβάτι μέσω smartphone

Το απόλυτο γκάτζετ για χουζούρηδες – Aσύρματος βραστήρας ενεργοποιείται από το κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι ζητά ένας άνθρωπος που τρελαίνεται για χουζούρεμα; Εναν καφέ στο κρεβάτι. Ακόμη η τεχνολογία δεν έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, αλλά τα smartphone είναι ένα βήμα πριν από αυτό. Γιατί- κατά κάποιο τρόπο- και καφέ φτιάχνουν πλέον!

Πρόκειται για τον πρώτο ασύρματο βραστήρα, ο οποίος ζεσταίνει το νερό για τον καφέ, ή το τσάι, με εντολή από το... κρεβάτι, αφού αρκεί η ενεργοποίησή του μέσω smartphone. Και μάλιστα, κρατά ζεστό το νερό για όσους αντιμετωπίζουν ιδιαίτερη δυσκολία να βγουν από τα σκεπάσματα.

Ολα αυτά γίνονται μέσω wifi, ενώ ο βραστήρας κάνει ακόμη και το... ξυπνητήρι. Η συγκεκριμένη εφαρμογή στο κινητό ξυπνά το χρήστη και τον ρωτά αν θέλει να ζεστάνει το νερό. Και επειδή τίποτα δεν μένει στην τύχη, μπορεί ο καθένας να ρυθμίσει- από το smartphone πάντα- ακόμη και τη θερμοκρασία του νερού, καθώς κατά τους ειδικούς σε άλλους βαθμούς πρέπει να απολαμβάνει κανείς τον καφέ και σε άλλους τα διάφορα είδη τσαγιού.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ