Η Μπαρτσελόνα «φλερτάρει» τον Σαμαρά – Στη μεταγραφική λίστα των Καταλανών ο Ελληνας επιθετικός - iefimerida.gr

Η Μπαρτσελόνα «φλερτάρει» τον Σαμαρά – Στη μεταγραφική λίστα των Καταλανών ο Ελληνας επιθετικός

Η Μπαρτελόνα «φλερτάρει» τον Σαμαρά – Στη μεταγραφική λίστα των Καταλανών ο Ελλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αναζήτηση επιθετικού είναι η Μπαρτσελόνα και γλυκοκοιτάζει προς την πλευρά του Γιώργου Σαμαρά! Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Μundo Deportivo», ο Ελληνας ποδοσφαιριστής είναι ανάμεσα σε αυτούς που εξετάζουν οι Καταλανοί.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Τάτα Μαρτίνο ψάχνει για ένα εναλλακτικό σχέδιο στην επίθεση που δεν θα βασίζεται μόνο στους Μέσι και Νεϊμάρ, αλλά θα συμπεριλαμβάνει κι έναν κλασικό επιθετικό ο οποίος θα δίνει ανάσες στα μεγάλα αστέρια της ομάδας.

Ανάμεσα στους υποψήφιους για την κάλυψη αυτής της θέσης είναι και o Γιώργος Σαμαράς, σε μία λίστα που περιλαμβάνει παίκτες όπως ο Μίροσλαβ Κλόζε της Λάτσιο, ο Νέλσον Βαλντέζ της Αλ Τζαζίρα, ο Σάντα Κρουζ της Μάλαγα, ο Νταβίντ Τρεζεγκέ της Νιούελς Oλντ Μπόις αλλά και ο Oσκαρ Καρντόσο της Μπενφίκα.

Μάλιστα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας γίνεται και ψηφοφορία για την κάλυψη της θέσης, με τον Σαμαρά να προηγείται στις προτιμήσεις των φιλάθλων την πρώτη ημέρα του γκάλοπ.

Πηγή: gazzetta.gr

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ