Κανονικά την Πέμπτη Μετρό και Ηλεκτρικός - Παράνομη κρίθηκε η κινητοποίηση των εργαζομένων - iefimerida.gr

Κανονικά την Πέμπτη Μετρό και Ηλεκτρικός - Παράνομη κρίθηκε η κινητοποίηση των εργαζομένων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε, με δικαστική απόφαση, η αυριανή στάση εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως και τις 3.00 μ.μ. σε Μετρό και Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ). Οι εργαζόμενοι και στα δυο μέσα μεταφοράς διεκδικούσαν την άμεση άρση του μέτρου της πολιτικής επιστράτευσης.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι συρμοί θα κινηθούν κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς οι εργαζόμενοι ανέστειλαν την κινητοποιησή τους. Διευκρίνισαν ωστόσο ότι η συνέλευση τους θα πραγματοποιηθεί στις 11π.μ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

Στη σχετική ανακοίνωσή του κατηγορούν τον υπουργό Μεταφορών ότι «όχι µόνο έλεγε ψέματα γιατί δεν ανέστελλε την επίταξη, αλλά σε µια κινητοποίηση των εργαζομένων µε 4ωρη στάση εργασίας για να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, τους έσυρε στα δικαστήρια».

«Τον πήρε ο πόνος για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού αυτός που την ίδια στιγμή υπογράφει και υπερασπίζεται µνηµόνια που ούτε καν τα έχει διαβάσει...; Κύριε υπουργέ, ας σταματήσει εδώ η υποκρισία και πείτε ευθέως, ότι και εσείς είστε ένας από αυτούς που θέλετε εργαζόμενους εγκλωβισμένους στην επίταξη, εργαζόμενους εξαθλιωμένους μισθολογικά, κοινωνικά και εργασιακά» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ