Oταν οι οθόνες ξεχείλισαν από χυμώδη υπερμεγέθη στήθη [βίντεο] - iefimerida.gr

Oταν οι οθόνες ξεχείλισαν από χυμώδη υπερμεγέθη στήθη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξε η απόλυτη cult φυσιογνωμία του pop κινηματογραφικού ερωτισμού των 70's. Ο άνθρωπος που είχε πρώτος την τόλμη να δώσει στις ταινίες του τίτλους όπως: «Σούπερ τσούλες»...

Η εμμονή του με τα υπερμεγέθη στήθη είναι παροιμιώδης και αποτελεί το σήμα κατατεθέν των ερωτικών b-movies ταινιών του. Ακόμη και στην επιγραφή που κοσμεί την ταφόπλακά του (απεβίωσε το 2004) κατέφασκε τη λατρεία του για το γυνακείο φύλο: «Βασιλιάς του γυμνού - Είμαι ευτυχισμένος που το έκανα».

Τα σενάριά του όσο πιο απλά γίνεται: Νεαρός μηχανικός βασανίζεται από την τυραννική, ερωτικά λυσσασμένη φιλενάδα του, κατηγορείται αδίκως για έναν φόνο που δεν διέπραξε, διώκεται από έναν ψυχοπαθή μπάτσο και προσπαθεί να γλιτώσει από τα νύχια μιας χούφτας από σεξουαλικά ακόρεστες γυναίκες.

Τόσο απλά...

θεράπευτος φετιχιστής του υπερμεγέθους γυναικείου στήθους, γαργαλιστικός αμφισβητίας των ταμπού, ο διασημότερος sexploitation σκηνοθέτης του σινεμά.Αυτός ήταν ο θρυλικός Ρας Μάιερ: ένας χαμογελαστός, καλόκαρδος, γλεντζές τύπος που έδωσε στα μάτια να φάνε τόνους ψάρια, α

Και αυτές ήταν οι «γυναίκες» του:...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ