Η μεγάλη πρεμιέρα του Αντετοκούμπο στο παρκέ μετά το... Μέγαρο Μαξίμου -Το ντεμπούτο του 18χρονου στο NBA - iefimerida.gr

Η μεγάλη πρεμιέρα του Αντετοκούμπο στο παρκέ μετά το... Μέγαρο Μαξίμου -Το ντεμπούτο του 18χρονου στο NBA

SAMARAS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο NBA πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Ο 18χρονος άσος δεν τα πήγε άσχημα, καθώς ήταν από τους καλύτερους στο φιλικό με τους Κλίβελαντ Καβαλιέρς έχοντας 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 14 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετός και οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την ήττα με 99-87 στο φιλικό προετοιμασίας πριν από την έναρξη της κανονικής σεζόν.

Ο 18χρονος γιος πάμφτωχων μεταναστών από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά χρειάστηκε η παρέμβαση παραγόντων του αθλητισμού και της πολιτικής για να μπορεί να φορά τη φανέλα της εθνικής ομάδας νέων. Η συνάντηση μάλιστα του καλαθοσφαιριστή με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου είχε προκαλέσει την οργή του Νίκου Μιχαλολιλάκου ο οποίος αξίωνε τη σύλληψη του αθλητή.
Ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, φρόντισε τότε, τον περασμένη Αύγουστο, να ενημερώσει για τις πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τα ντραφτ του ΝΒΑ και την υψηλή θέση που κατέλαβε σε αυτά ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής έδειξε μάλιστα και τις γνώσεις του γύρω από το άθλημα του μπάσκετ τονίζοντας ότι «Βρήκαν έναν νεαρό Νιγηριανό και τον έβαλαν στην εθνική και του έδωσαν κατευθείαν ελληνική ταυτότητα μόνο και μόνο για να παίξει στην ομάδα του μπάσκετ. Αλλά φαίνεται πως ο Θεός είναι Έλληνας γιατί στο τρίτο παιχνίδι που έπαιξε χάσαμε και δεν έβαλε ούτε ένα πόντο».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ