Ντόρα Μπακογιάννη: Μετά τον Τσοχατζόπουλο κι άλλοι θα πάρουν το δρόμο για τη δικαιοσύνη - iefimerida.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Μετά τον Τσοχατζόπουλο κι άλλοι θα πάρουν το δρόμο για τη δικαιοσύνη

Ντόρα Μπακογιάννη: Μετά τον Τσοχατζόπουλο κι άλλοι θα πάρουν το δρόμο για τη δικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση του δικαστηρίου για τον Άκη Τσοχατζόπουλο σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας πως θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM πρόσθεσε πως οταν θα ολοκληρωθεί η πολιτική αυτή με την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της ασυλίας, τότε θα έχουν στείλει οι πολιτικοί το μήνυμα σ' αυτή τη χώρα ότι κατάλαβαν τα λάθη τους.«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στην αναθεώρηση του Συντάγματος ο νόμος θα καταργηθεί και εμείς οι πολιτικοί θα πηγαίνουμε στο φυσικό μας δικαστή. Στην περίπτωση Τσοχατζόπουλου η Δικαιοσύνη αντέδρασε και νομίζω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα ούτε θέλω να κάνω τον μάντη. Αλλά ξέρω ότι κανένας δεν έχει το κέφι να σταματήσει τους πολιτικούς. Θα ερευνηθούν και οι πολιτικοί και έτσι πρέπει να γίνει» είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Για τη Χρυσή Αυγή, ανέφερε: «Ξαφνιάστηκα (με τη μη προφυλάκιση των τριών βουλευτών της ΧΑ.). Αλλά αυτό δεν μου επιτρέπει να κρίνω τις αποφάσεις. Από εκεί και πέρα, ή θα μπούμε στη λογική ότι οι θεσμοί στηρίζονται και καθένας έχει την αυτονομία του και λειτουργεί όπως λειτουργεί και οφείλουμε να τον σεβαστούμε ή θα αποφασίσουμε να εμπλεκόμαστε ο ένας στη δουλειά του άλλου και είναι λάθος αυτό.

Δεν πρόκειται αυτή η λογική μόνο με καταστολή να αντιμετωπιστεί. Αυτό λέω (ότι αντέχει στις δημοσκοπήσεις η Χ.Α.). Η απάντηση πρέπει να είναι πολιτική, μακροχρόνια, με την οποία αυτό το αίσθημα ανασφάλειας και φόβου πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Εάν υπήρχαν και πιστεύω πως υπήρχαν στελέχη, λίγα, μετρημένα, τα οποία φλέρταραν με τη Χ.Α., καλά θα κάνουν να αλλάξουν 180 μοίρες πολιτική. Άλλως πώς, σ' αυτήν την παράταξη δεν έχουν θέση. Θα φύγουν εκ των πραγμάτων. Μιλάτε με έναν άνθρωπο που τα τελευταία 20 χρόνια υποστηρίζω ότι τα κόμματα δεν πρέπει να έχουν τη λογική των διαγραφών. Δεν έχω καμία διάθεση λοιπόν να το υποστηρίξω. Αλλά οι άνθρωποι αυτοί, εκ των πραγμάτων, είναι εκτός της λογικής της παράταξης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ