Με χαρτί τουαλέτας τύλιξαν τη βίλα του Σάιμον Κάουελ: Απίστευτο δώρο γενεθλίων για τον κριτή του Xfactor [εικόνα] - iefimerida.gr

Με χαρτί τουαλέτας τύλιξαν τη βίλα του Σάιμον Κάουελ: Απίστευτο δώρο γενεθλίων για τον κριτή του Xfactor [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «στριμμένος» κριτής του X Factor Σάιμον Κάουελ έγινε τη Δευτέρα 54 χρονών, ωστόσο το εντυπωσιακό «δώρο» που βρήκε στο σπίτι του ξεπερνούσε κάθε φαντασία. Ξυπνώντας το πρωί, ο παρουσιαστής, βρήκε το σπίτι του τυλιγμένο με χαρτί υγείας και ένα τεράστιο πανό με «πρωτότυπες» ευχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤΜΖ, η βίλα του Σάιμον Κάουελ στο Μπέβερλι Χίλς «ντύθηκε στα άσπρα» ενώ την είσοδο στόλιζε ένα τεράστιο πανό που έγραφε «ευτυχισμένα 87α γενέθλια Σάιμον. Με αγάπη. Fifth Harmony»

Προφανώς οι φαρσέρ, υπέγραψαν την σκανδαλιά τους, αφού πρόκειται για το γυναικείο γκρουπ Fifth Harmony, το οποίο ο Κάουελ βοήθησε πολύ στη τελευταία σεζόν του X Factor και μάλιστα τους κανόνισε συμβόλαιο με δισκογραφική.

Ετσι τα πέντε κορίτσια αποφάσισαν να του κάνουν ένα ξεχωριστό και χιουμοριστικό δώρο τυλίγοντας τη βίλα με χαρτί υγείας.

Με χαρτί τουαλέτας τύλιξαν τη βίλα του Σάιμον Κάουελ: Απίστευτο δώρο γενεθλίων για τον κριτή του Xfactor [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ