Εξέπνευσε η προθεσμία για τη «Φωκάς» - Προκηρύσσεται διαγωνισμός για το πολυκατάστημα της Τσιμισκή - iefimerida.gr

Εξέπνευσε η προθεσμία για τη «Φωκάς» - Προκηρύσσεται διαγωνισμός για το πολυκατάστημα της Τσιμισκή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξέπνευσε η προθεσμία που είχε λάβει από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης η εταιρεία «Φωκάς» για την καταβολή μέρους του ενοικίου Σεπτεμβρίου και την κατάθεση εγγυητικής επιστολής από οποιαδήποτε πιστώτρια τράπεζα για το ποσό των 830.000 ευρώ που οφείλει για το κατάστημα της Τσιμισκή.

Επόμενο βήμα, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η προκήρυξη διαγωνισμού για το πολυκατάστημα.

Σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ, ο δικηγόρος νομικός σύμβουλος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και της μονής Αγίας Θεοδώρας, Θεόδωρος Ζέρβας, επιβεβαίωσε ότι η επιχείρηση «έχασε» την προσθεσμία (σ.σ. έληγε στις 2 μετά το μεσημέρι).

Ως γνωστόν, το ποσό αφορά σε οφειλές της επιχείρησης για την μη καταβολή ενοικίου προς την μονή Αγίας Θεοδώρας. Στη συνεδρίαση του σήμερα, το ηγουμενοσυμβούλιο όρισε τον κ. Ζέρβα αρμόδιο να συντάξει εισήγηση που θα αναφέρει το ιστορικό της συνεργασίας των δύο πλευρών και την οποία θα καταθέσει την Τρίτη, οπότε και θα γίνει νέα συνεδρίαση για το θέμα.

Όπως εκτίμησε ο κ. Ζέρβας, η συνεργασία των δύο πλευρών λύεται και θα ακολουθήσει διαγωνισμός για τη διάθεση του πολυκατάστηματος. Σε απόγνωση εν τω μεταξύ είναι εργαζόμενοι της «Φωκάς» που μένουν στο δρόμο μετά το λουκέτο στο κατάστημα της Τσιμισκή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ