Στη δικαιοσύνη ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός -Φρούριο τα δικαστήρια με ακροβολισμένους σκοπευτές - iefimerida.gr

Στη δικαιοσύνη ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός -Φρούριο τα δικαστήρια με ακροβολισμένους σκοπευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φρούριο» θύμιζε σήμερα το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, καθώς το πρωί πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων.

Ο Βλαστός βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για την είσοδο κινητών τηλεφώνων στις φυλακές της «Μπαλκούρας» μέσω Σωφρονιστικού υπαλλήλου.Η μεταγωγή του έγινε υπό δρακόντεια μέτρα, με τον βαρυποινίτη να οδηγείται στα Δικαστήρια συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών.

Έξω από την δικαστική αίθουσα οι άνδρες της Αστυνομίας σχημάτισαν κλοιό ασφαλείας, ενώ στην οροφή του κτηρίου υπήρχαν ακροβολισμένοι αστυνομικοί για κάθε ενδεχόμενο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του διεκόπη σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Όσον αφορά στην υπόθεση της εκδίκασης, η συνήγορος υπεράσπισης του Παναγιώτη Βλαστού, Αδαμαντία Αγγελάτου μιλώντας στο trikalavoice.gr έκανε λόγο για «πρωτοφανές» κατηγορητήριο σε βάρος του πελάτη της, καθώς όπως ισχυρίζεται «δεν υπάρχει αναφορά για τον φυσικό αυτουργό της κατηγορίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ