Ιόλη Φωτοπούλου, ο άγνωστος έρωτας του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιόλη Φωτοπούλου, ο άγνωστος έρωτας του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, από την περασμένη άνοιξη είδε την προσωπική του ζωή να αλλάζει ριζικά εξαιτίας μιας γοητευτικής γυναίκας που του έκλεψε την καρδιά.

Σύμφωνα με την Real Life πρόκειται για την Ιόλη Φωτοπούλου, επιχειρηματία και λάτρη της μόδας, με την οποία γνωρίστηκε σε κοσμική εκδήλωση, όπου ήταν και οι δύο καλεσμένοι.
Χαμηλού προφίλ άνθρωποι και οι δύο, κατάφεραν να διασφαλίσουν τη διακριτικότητα που ζητούσαν, κρατώντας τα ραντεβού τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι δυο τους επέλεγαν ήσυχα στέκια της Βάρκιζας και της Βουλιαγμένης για τις εξόδους τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια μικρή απόδραση σε νησί των Σποράδων, μακριά από κοσμικότητες και πολυσύχναστα μέρη.


Η κρίση στη σχέση τους


Με την επιστροφή στην Αθήνα και στην καθημερινότητα, εμφανίστηκαν και τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.
Όπως επισημαίνουν στη Real φίλοι του ζευγαριού, το φορτωμένο πρόγραμμα του υπουργού, αλλά και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ι. Φωτοπούλου τους έχουν αναγκάσει να μείνουν χωριστά, κάτι που θα τους βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.
Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι δεν είναι μαζί, όμως όλοι όσοι τους ξέρουν μιλούν για μια παροδική κρίση που θα ξεπεραστεί.

Η Ιόλη Φωτοπούλου σπούδασε στο Λονδίνο, δούλεψε στο τμήμα μάρκετινγκ του Fashion TV στη Βηρυτό, αλλά και στα γραφεία του οίκου Theory στη Νέα Υόρκη. Σήμερα ταξιδεύει πολύ συχνά στο Μιλάνο, για να παρακολουθεί τις κολεξιόν. Πιστεύει στο μέλλον της μόδας και υπερασπίζεται μιαν άλλη ηθική στο ντιζάιν, η οποία διακρίνεται και στο στυλ των ρούχων που επιλέγει για το κατάστημά της. Χρώμα, μινιμαλισμός, καθαρές διαχρονικές γραμμές και λογικές τιμές είναι οι βασικοί άξονες αυτής της ηθικής.

Η Ιόλη Φωτοπούλου με συνεργάτες της από τον χώρο της μόδας:

Από φωτογράφιση για την εφημερίδα Καθημερινή:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ