Τι δίαιτα κάνουν οι διάσημες για να κρατιούνται σε φόρμα - iefimerida.gr

Τι δίαιτα κάνουν οι διάσημες για να κρατιούνται σε φόρμα

Αποκτήστε το σώμα των σταρ: Τι δίαιτα κάνουν οι διάσημες για να κρατιούνται σε φ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι να κάνω για να αδυνατίσω; Το ερώτημα σ' απασχολεί, όσο και κάθε άλλη γυναίκα στον κόσμο. Μπορεί να είναι λίγα κιλά, μπορεί να είναι και πολλά. Το θέμα είναι ποια δίαιτα να ακολουθήσεις για να απαλλαγείς απ' αυτά! Προγράμματα, συμβουλές, tips, δίαιτες με συγκεκριμένη φόρμουλα, μπορεί κατά καιρούς να έχεις δοκιμάσει διάφορα, μέχρι να καταλήξεις σ' αυτό που σου ταιριάζει και είχε αποτέλεσμα.

Όπως και εσύ, έτσι και οι διάσημες έχουν ακριβώς την ίδια αγωνία: πώς θα διατηρήσουν τη φόρμα τους! Το άγχος, μάλιστα, για τις λαμπερές κυρίες της showbiz ίσως είναι και μεγαλύτερο, καθώς η βιομηχανία του θεάματος επιβάλλει συχνά αυστηρούς κανόνες για το βάρος των stars.

Και όπως κάθε νέο trend, είτε αυτό αφορά ρούχα είτε διατροφή και γυμναστική, μοιάζει να βρίσκει εφαρμογή πριν απ' όλα στους διασήμους, έτσι και με τις διατροφικές συνήθειες: οι celebrities έχουν πάντα κάτι καινούργιο να σου προτείνουν! Και αν όχι πάντα αποτελεσματικό, σίγουρα κάτι διαφορετικό. Η διατροφή τους, που συνήθως καθορίζεται από γνωστούς διατροφολόγους, μπορεί να μοιάζει με κάτι που μπορείς να κάνεις και εσύ, μπορεί όμως και να σου φαντάζει... αδύνατη και υπερβολική.

Ας δούμε, όμως, τι κάνουν οι διάσημες και αδυνατίζουν για να πάρουμε ιδέες.

Διαβάστε τις δίαιτες των σταρ στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ