Μανούλα στα 47 της έγινε η Χάλι Μπέρι: Η βραβευμένη σταρ γέννησε αγοράκι - iefimerida.gr

Μανούλα στα 47 της έγινε η Χάλι Μπέρι: Η βραβευμένη σταρ γέννησε αγοράκι

Μανούλα στα 47 της έγινε η Χάλι Μπέρι: Η βραβευμένη σταρ γέννησε αγοράκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραβευμένη με Οσκαρ Χάλι Μπέρι έχει ένα νέο ρόλο στη ζωή της. Πλέον η 47 ηθοποιός και ο σύζυγος της Ολιβιε Μαρτινεζ έγιναν γονείς, αφού πριν λίγες μέρες η Μπέρι έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Λεπτομέρειες, όπως το ύψος, το βάρος και το όνομα του παιδιού είναι άγνωστα μέχρι στιγμής, αλλά η Μπέρι και της νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας και φιλοξενούνται στο ιατρικό κέντρο Cedars Sinai Medical Center στο Λος Αντζελες.

«Ο Ολιβιε δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της Χάλι» δηλώνει μία πηγή κοντά στο ζευγάρι. Το αγοράκι είναι το δεύτερο παιδί της σταρ, μετά την 5χρονη Νάιλα που απέκτησε με τον πρώην φίλο της Γκαμπριέλ Ομπρι, οι οποίοι επίσης επισκέφθηκαν τη σταρ στο νοσοκομείο.

Η Μπέρι ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, επίσημα τον Απρίλιο, στο CNN, και δήλωσε ότι η είδηση αυτή ήταν η «μεγαλύτερη έκπληξη» της ζωής της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ