Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Κι άλλο χατ τρικ του Μήτρογλου στην εξάρα του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Κι άλλο χατ τρικ του Μήτρογλου στην εξάρα του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Κι άλλο χατ τρικ του Μήτρογλου στην
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τις εντυπώσεις και το ντέρμπι βέβαια της 7ης αγωνιστικής της Super League, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με 2-1. Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν έδειξε... έλεος στη Βέροια, με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει νέο χατ τρικ (6-0).

Ο ΠΑΟΚ για μία ακόμη φορά φέτος έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη. Στο θεαματικό παιχνίδι, ο Μπεργκ έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό στο 21', αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης κέρδισε πέναλτι από τον Ρισβάνη, το οποίο εκτέλεσε με ευστοχία ο Στοχ. Το τελικό 2-1 έκανε ο Αθανασιάδης με κεφαλιά στο 48'.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 79, όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κίτσιου, αλλά ο Μπεργκ έστειλε την μπάλα άουτ.

Ασταμάτητος ο Μήτρογλου
Τίποτα φαίνεται πως δεν σταματά τον Μήτρογλου από τη στιγμή που βρήκε τη φόρμα του. Για τέταρτη φορά σε 35 ημέρες ο 25χρονος πέτυχε χατ τρικ, συμβάλλοντας στη συντριβή της Βέροιας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 6-0.

Ο Μήτρογλου σκόραρε στο 8', το 20' και το 81', ενώ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Κάμπελ στο 82'. Ο Κοσταρικανός είχε σκοράρει και στο 63', για να κάνει το 3-0, ενώ δημιούργησε το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού, το οποίο πέτυχε ο Μανιάτης (71).

Ανατροπή στα Πηγάδια
Μεγάλη ανατροπή έκανε η Ξάνθη στα Πηγάδια, όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Απόλλωνα, αλλά πήρε τελικά τους βαθμούς της νίκης με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, με τον Κόρμπο να κάνει το 0-1 στο 12' και τον Γκουέλα να διπλασιάζει τα τέρματα του Απόλλωνα στο 25'.

Η Ξάνθη κατάφερε να συνέλθει και να βρει τις απαντήσεις. Στο 32' με φάουλ ο Κάλβο μείωσε, ενώ στο 40' ο Σολάρι ισοφάρισε. Ο ίδιος πέτυχε το γκολ της νίκης, στο 84'.

Νίκη ανάσα πήρε ο Λεβαδειακός απέναντι στην Καλλονή (1-0). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μάντζιος στο 75', όταν οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Περόνε με απευθείας κόκκινη (60'). Φάση η οποία προκάλεσε και τον εκνευρισμό του Γιάννη Ματζουράκη, με τον προπονητή της Καλλονής να αποβάλλεται.

Στην Κομοτηνή από την άλλη, ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ (1-1), με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τη φάση της ισοφάρισης. Ο Ρομέου έκανε το 1-0 στο 27' και ο Μακρής ισοφάρισε στο 50' σε μία φάση που ο Πανθρακικός φωνάζει για χέρι.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-2
Εργοτέλης-Πλατανιάς 3-1
Πανιώνιος-Αρης 1-2
Ολυμπιακός-Βέροια 6-0
Ξάνθη-Απόλλων 3-2
Λεβαδειακός-Καλλονή 1-0
Πανθρακικός-ΟΦΗ 1-1
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 7/10

Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 19
2. ΠΑΟΚ 16
3. Εργοτέλης 13
4. Παναθηναϊκός 11
-. Ατρόμητος 11
6. ΠΑΣ Γιάννινα 10 -6αγ.
-. Αστέρας Τρίπολης 10
-. Πανθρακικός 10
-. Ξάνθη 10
10. ΑΕΛ Καλλονής 9
11. Λεβαδειακός 8
12. Πανιώνιος 6
-. Παναιτωλικός 6 -6αγ.
-. Απόλλων Σμύρνης 6
15. Aρης 5
- . Βέροια 5
-. Πλατανιάς Χανίων 5
-. ΟΦΗ 5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ