Κασιδιάρης- Μίχος για τη δομή, τη δράση της ΧΑ, τη στρατιωτική εκπαίδευση και τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες–Ολη η απολογία [pdf] - iefimerida.gr

Κασιδιάρης- Μίχος για τη δομή, τη δράση της ΧΑ, τη στρατιωτική εκπαίδευση και τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες–Ολη η απολογία [pdf]

Κασιδιάρης- Μίχος για τη δομή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σκεπτικό του για τους λόγους της δίωξής του- πολιτικής φύσεως που προκλήθηκε από τα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά του για το δήμο Αθηναίων- τη δράση της Χρυσής Αυγής και τις πληροφορίες για τη στρατιωτική εκπαίδευση των μελών της ανέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην απολογία του στον ανακριτή. Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Νίκος Μίχος, δίνοντας σχεδόν ίδιες απαντήσεις σε αρκετές ερωτήσεις.

Ο κ. Κασιδιάρης αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση της οργάνωσης με «στρατιωτική ή παραστρατιωτική» δράση, απέρριψε το ρόλο του εκπαιδευτή των μελών που του αποδίδεται, ενώ κλήθηκε να δώσει απαντήσεις και για τις αναφορές που γίνονται στο πρόσωπό του στις ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες.

Παράλληλα έδωσε απαντήσεις ακόμη και για τη «στολή» των Χρυσαυγιτών- τις μαύρες μπλούζες και τα στρατιωτικά παντελόνια- αλλά και τις αξιόποινες πράξεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, απαντώντας πως έμαθε το όνομα του Γιώργου Ρουπακιά από τα δελτία ειδήσεων.

Ο κ. Μίχος χαρακτήρισε μεμονωμένα περιστατικά τα όσα συνέβησαν στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι, δικαιολόγησε και εκείνος- όπως και ο κ. Κασιδιάρης- το περιβόητο «εγέρθητι» του Γιώργου Γερμενή, ενώ και εκείνος με τη σειρά του αποκήρυξε το ναζισμό.

Ολόκληρη η απολογία του Ηλία Κασιδιάρη

Oλόκληρη η απολογία του Νίκου Μίχου

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ