Νέα εισαγγελική έρευνα για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Νέα εισαγγελική έρευνα για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης

Νέα εισαγγελική έρευνα για την υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντικείμενο νέας εισαγγελικής έρευνας θα αποτελέσει η υπεξαίρεση στο δήμο Θεσσαλονίκης. Για την υπόθεση έχουν ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας κι ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης.

Τώρα οι αρχές θα επικεντρωθούν στο αδίκημα της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος, καθώς το Κακουργιοδικείο είχε αποφανθεί προ μηνών ότι τα χρήματα που είχαν υπεξαιρεθεί αποτελούν προϊόν εγκλήματος.

Ετσι τώρα θα διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος εις βάρος του κ. Παπαγεωργόπουλου, της ηθικής αυτουργίας σε βάρος του κ. Λεμούσια και της άμεσης συνεργασίας στο αδίκημα δύο πρώην διευθυντών της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου, στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές 15 και 10 ετών κάθειρξης.

Φωτογραφία: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ