Το σκοτεινό παρελθόν των σταρ: Ποιοι διάσημοι υπήρξαν πολύ «ατίθασα νιάτα» - iefimerida.gr

Το σκοτεινό παρελθόν των σταρ: Ποιοι διάσημοι υπήρξαν πολύ «ατίθασα νιάτα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάμπουν στο κόκκινο χαλί και μας εντυπωσιάζουν στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη με την αυτοπεποίθηση και τις υποκριτικές τους ικανότητες, ωστόσο κάποιοι από αυτούς έχουν σκοτεινά μυστικά καλά κρυμμένα στο παρελθόν τους.

Ακολουθούν δέκα διάσημοι, που πριν λάμψουν τα φώτα της δημοσιότητας, το παρελθόν τους ήταν μάλλον σκοτεινό. Δείτε την άλλη πλευρά των αγαπημένων σας σταρ:

Αλ Πατσίνο
Το 2009, ο «Νονός» παραδέχτηκε ότι στην ηλικία των 20 ετών είχε μπλέξει στα κυκλώματα της πορνείας. Ζώντας στη Σικελία, πουλούσε το κορμί του σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, με αντάλλαγμα ένα δωμάτιο να μένει κι ένα πιάτο φαί. Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά «ξυπνούσα το πρωί και με σιχαινόμουν»

Κερτις Τζάκσον – 50Cent
Ο διάσημος ράπερ, πέρασε ένα μεγάλο μέρος της εφηβείας του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με κυκλώματα ναρκωτικών. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε αυτή την περίοδο της ζωής του ως εξέλιξη «στην οικογενειακή επιχείρηση» αναφερόμενος στην μητέρα του Σαμπρίνα, που ήταν βαποράκι. Το 2000 ο Τζάκσον επέζησε από θαύμα μετά από ξεκαθάρισμα λογαριασμών που είχε να κάνει με τη διακίνηση ναρκωτικών και τότε αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να γίνει μουσικός.

Jay-Z
Ο σύζυγος της Μπιγιονσέ, είναι πλέον ένας ευηπόληπτος οικογενειάρχης και πατέρας και μαζί με τη σύζυγό του αποτελούν το πλουσιότερο ζευγάρι στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes. Ωστόσο το παρελθόν του δεν απήχε πολύ από αυτό του 50Cent, αφού και ο Jay-Z πουλούσε ναρκωτικά σε ηλικία 13 ετών και μάλιστα όταν ένιωσε ότι ο αδελφός του τον κλέβει, τον πυροβόλησε τρεις φορές. Ευτυχώς έζησε.

Μάικ Τάισον
Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα ακούγοντας ότι ο οξύθυμος πρώην μποξέρ είχε μπλεξίματα. Ως παιδί είχε κάνει αρκετές κλοπές και ληστείες, ενώ ως έφηβος ήταν μέλος της συμμορίας «Jolly Stompers» του Μπρούκλυν.

Οπως φαίνεται κι από τραγούδια του όπως το «Vato» ο Σνούπι, ήταν μπλεγμένος μέχρι το λαιμό σε συμμορίες από μικρή ηλικία. Ως έφηβος ήταν μέλος των Rollin' 20 Crips, ωστόσο πλέον έχει αλλάξει το όνομα του σε Snoop Lion, το 'χει γυρίσει στην Ρεγκε και έχει αποκηρύξει εντελώς τη βιαΣνουπ Ντογκ

Σούζαν Σάραντον
Παρόλο που δεν είναι τόσο σοκαριστικό όσο τα άλλα «αμαρτήματα» της λίστας, η Σάραντον παραδέχτηκε δημόσια ότι ως νέα ηθοποιός είχε αναγκαστεί να περάσει από το κρεβάτι (ή μάλλον από τον καναπέ) σκηνοθέτη για να πάρει ρόλο.

Ρούπερτ Εβερτ
Ο γνωστός ηθοποιός είχε επίσης περάσει από τα δίχτυα της πορνείας στα εφηβικά του χρόνια. Πρόσφατα υποστήριξε επίσης πως το να είσαι γκέι σε κρατάει πίσω στο Χόλιγουντ, ενώ η δημόσια παραδοχή του για το σκοτεινό του παρελθόν το 1997, σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα του.

Φελίσια Πίρσον
Η πρωταγωνίστρια του The Wire, είχε συμμετάσχει ενεργά σε συμμορία της Βαλτιμόρης, με διακίνηση ναρκωτικών, ενώ διέπραξε δολοφονία Β' βαθμού σε ηλικία 14 ετών. Δυστυχώς, η ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς, κύλησε πίσω στην παλιά της ζωή και το 2011 συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Ντάνι Τρέχο
Ο Machette ήταν μέλος συμμορίας στο Λος Αντζελες το 1960 ληστεύοντας κάβες, συμμετέχοντας σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, και καταλήγοντας στη φυλακή από την ηλικία των 24. Ο ηθοποιός και πρώην συγκρατούμενος του Εντουαρντ Μπανγκερ τον βοήθησε να ξεκινήσει μια καριέρα στο Hollywood μετά την φυλακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ