Τέλος εποχής για το θέατρο Βικτώρια μετά από 18 χρόνια λειτουργίας - iefimerida.gr

Τέλος εποχής για το θέατρο Βικτώρια μετά από 18 χρόνια λειτουργίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λουκέτο βάζει μετά από 18 χρόνια λειτουργίας το θέατρο Βικτώρια, με την αυλαία να πέφτει οριστικά στις 31 Οκτωβρίου, οπότε ολοκληρώνεται η παράσταση «Γελώντας άγρια».

Όπως ανακοινώθηκε από τη θεατρική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Οδύσσεια - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις» που εκμεταλλεύεται το Βικτώρια από το 1995, «το θέατρο αδυνατεί να αντεπεξέλθει πλέον στις ολοένα αυξανόμενες, οικονομικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου αναστέλλει τη λειτουργία της και κλείνει οριστικά το θέατρο Βικτώρια, το οποίο ίδρυσε ο Γιώργος Θεοδοσιάδης και ανέβασε μια σειρά έργων με ηθοποιούς, αποφοίτους της σχολής που φέρει το όνομά του.

Ο Δημήτρης Κομνηνός, σκηνοθέτης και διαχειριστής του θεάτρου τα τελευταία επτά χρόνια- ως διάδοχος του Γιώργου Θεοδοσιάδη - μιλά για «ένα δύσκολο κι αθόρυβο αγώνα» που έδωσε χωρίς καμία απολύτως υποστήριξη από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.

«Όλες οι παραγωγές του θεάτρου χρηματοδοτήθηκαν από τα έσοδα των εισιτηρίων και δικούς μου πόρους αποκλειστικά. Θέλω να επισημάνω ότι, παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες της συνεχιζόμενης κρίσης που όλοι βιώνουμε, δεν αφήνω πίσω μου ούτε ένα ευρώ χρέος, ούτε έναν απλήρωτο λογαριασμό» καταλήγει.

Το θέατρο Βικτώρια αφήνει ως παρακαταθήκη ένα πλούσιο ρεπερτόριο 20 και πλέον παραστάσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ