Συνήγορος Χρήστου Παππά: Αδικη η προφυλάκιση του- Δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του στην δικογραφία - iefimerida.gr

Συνήγορος Χρήστου Παππά: Αδικη η προφυλάκιση του- Δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του στην δικογραφία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την προφυλάκιση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και «νούμερο δύο» της οργάνωσης Χρήστου Παππά μίλησε ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης, ο οποίος άφησε αιχμές για την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο συνήγορος του ακροδεξιού βουλευτή εξέφρασε την έκπληξη του για το γεγονός πως ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Νίκος Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι την μια ημέρα, ενώ την επόμενη ο πελάτης του και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν. «Δεν μπόρεσα να καταλάβω πως, όταν αφήνονται τρεις ελεύθεροι τη μία μέρα, κρατούνται, εν συνεχεία, οι υπόλοιποι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Σταυριανάκης άφησε περαιτέρω αιχμές για την απόφαση της Δικαιοσύνης, τονίζοντας πως «στην όλη δικογραφία, το όνομα του Παππά δεν αναφέρεται πουθενά».

Κλείνοπντας, ο συνήγορος του Χρήστου Παππά υποστήριξε πως μετά την μυνητήρια αναφορά που κατά του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσε ο πελάτης του μαζί με άλλους δύο βουλευτές, «την ίδια ημέρα ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διατάσσει να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος εκείνου και των υπολοίπων».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ