Δένδιας στο CNN: Η ΧΑ ειναι εγκληματική οργάνωση - Με εντολή Σαμαρά οι έρευνες θα πάνε σε βάθος - iefimerida.gr

Δένδιας στο CNN: Η ΧΑ ειναι εγκληματική οργάνωση - Με εντολή Σαμαρά οι έρευνες θα πάνε σε βάθος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη Χρυσή Αυγή και τις εξελίξεις στη χώρα μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής που παραχώρησε στο CNN ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων ότι «ο Νεοναζισμός είναι μη αποδεκτός στην Ελλάδα».

Ο κ. Δένδιας, επανέλαβε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση και τόνισε ότι οι έρευνες θα προχωρήσουν σε βάθος.«Η γραμμή μας είναι ξεκάθαρη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, επισημαίνοντας ότι με εντολή Σαμαρά οι έρευνες θα πάνε όσο πιο μακριά γίνεται.

Ο κ. Δένδιας ερωτήθηκε και για ποιο λόγο η κυβέρνηση έδρασε τώρα, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και όχι νωρίτερα είπε:«Η κυβέρνηση δεν έδρασε τώρα. Αυτό που άλλαξε μετά τη δολοφονία του Φύσσα ήταν ότι ήμασταν έτοιμοι να αποδείξουμε τη δράση της και να να συντάξουμε σχετική έκθεση».

Επίσης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ξεκαθάρισε ότι θα απαλειφθούν όλοι οι τυχόν θύλακες απότην ΕΛ.ΑΣ. «Στόχος είναι να καθαρίσουμε εντελώς την ελληνική αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ