Hammam Baths: Το πρώτο αυθεντικό χαμάμ της Αθήνας ή αλλιώς ο απόλυτος τόπος χαλάρωσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Hammam Baths: Το πρώτο αυθεντικό χαμάμ της Αθήνας ή αλλιώς ο απόλυτος τόπος χαλάρωσης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί μερικοί να θεωρούσαν πως οι Αθηναίοι δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την κουλτούρα του χαμάμ, όμως το Hammnam Baths τους διέψευσε πανηγυρικά.

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό σύγχρονο χαμάμ της Αθήνας, το οποίο αν θελήσετε να το επισκεφτείτε πρέπει να κλείσετε έγκαιρα ραντεβού καθώς η ζήτηση ξεπερνά κατά πολύ τη χωρητικότητά του η οποία ανέρχεται στα έξι άτομα κάθε φορά.

Ήδη με την είσοδο στο χώρο η αίσθηση χαλάρωσης είναι αισθητή. Η ανατολίτικη κουλτούρα γίνεται αμέσως αντιληπτή τόσο από τη διακόσμηση όσο και από τις μυρωδιές πράσινου σαπουνιού και αρωματικού ξύλου που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα. Όπως περιγράφουν πολλοί από τους ενθουσιασμένους επισκέπτες: «φεύγεις με την αίσθηση ότι κοιμόσουν όλη μέρα».

Στο Hammnam Baths εκτός από χαμάμ, μπορείτε να απολαύσετε μασάζ, λούσιμο και απολέπιση, αν επιλέξετε το πακέτο ολοκληρωμένης περιποίησης, το οποίο κοστίζει 45 ευρώ κατ' άτομο.

Για να κάνετε απλά ατμόλουτρο στο χαμάμ –στο οποίο μπορείτε να παραμείνετε έως μιάμιση ώρα, να μπείτε και να βγείτε, να χαλαρώσετε στο σαλονάκι και να επιστρέψετε– θα πληρώσετε 25 ευρώ το άτομο –για τα ζευγάρια ισχύει η ειδική τιμή των 40 ευρώ.

Το Χαμάμ λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 13:00 με 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 ως τις 22:00. Ο χώρος είναι κοινός για άνδρες και γυναίκες, με την εξαίρεση της Τρίτης, οπότε και διατίθεται μόνο στις κυρίες. Η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2103231073 είναι απαραίτητη, είτε ενδιαφέρεστε για την πλήρη υπηρεσία, είτε για απλή είσοδο στο χαμάμ.

Μετά το χαμάμ, πριν επιστρέψετε ξανά στην καθημερινότητα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τσάι και νοστιμότατα λουκούμια όπως είναι η παράδοση.

Hammam Baths, Αγ. Ασωμάτων 17 & Μελιδόνη 1, Θησείο, 210 3231073
hammam.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ