Νέα δεδομένα για αστυνομικούς που συνεργάζονται με την Χ.Α.- Στο στόχαστρο των Εσωτερικών Υποθέσεων 3 διοικητές ΑΤ - iefimerida.gr

Νέα δεδομένα για αστυνομικούς που συνεργάζονται με την Χ.Α.- Στο στόχαστρο των Εσωτερικών Υποθέσεων 3 διοικητές ΑΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύλληψη του πρώην διοικητή Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, φαίνεται πως δεν είναι η μόνη περίπτωση υψηλόβαθμου αστυνομικού που συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο των «αδιάφθορων» έχουν μπει και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί.

Το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, αναμένεται να κάνει στην Αττική τουλάχιστον άλλες τρεις έρευνες για διοικητές αστυνομικών τμημάτων, οι οποίοι έχουν ύποπτες σχέσεις με την Χρυσή Αυγή αλλά και άλλες παράνομες ενέργειες, αναφέρει η ιστοσελίδα bloko.

Συγκεκριμένα θα επαναξιολογηθούν όλες οι καταγγελίες σε βάρος αστυνομικών που έχουν κάνει κατά το παρελθόν τόσο η πακιστανική κοινότητα, αλλά και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), ενώ στο στόχαστρο των «αδιάφθορων» έχουν μπει και απλοί αστυνομικοί.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι ο πρώην διοικητής Ασφαλείας στον Αγιο Παντελεήμονα φέρεται να έχει σχέσεις με την Χρυσή Αυγή και όχι ο πρώην διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, εις βάρος του οποίου και των ανδρών του δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ