Το πρόβλημα του με το αλκοόλ παραδέχτηκε για πρώτη φορά ο «Χάρι Πότερ» - iefimerida.gr

Το πρόβλημα του με το αλκοόλ παραδέχτηκε για πρώτη φορά ο «Χάρι Πότερ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν κοινό μυστικό ότι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έπινε λίγο παραπάνω κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το Χάρι Πότερ, ωστόσο δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα δημοσιοποιηθεί το μέγεθος του προβλήματος του και σίγουρα δεν το είχε παραδεχτεί ποτέ ο ίδιος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ραντκλιφ, πρόσφατα μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ κατά τα γυρίσματα του Χάρι Πότερ, και πώς προσπαθούσε να κρατήσει τη συνήθειά του στην «Κάμαρα με τα Μυστικά»

«Δεν είμαι τύπος που του αρέσει να ανησυχεί τους ανθρώπους. Ετσι, εφόσον γννώριζα ότι έχω σοβαρό πρόβλημα, δεν έπινα ποτέ μπροστά σε ανθρώπους που θα ανησυχούσαν για μένα.»

Ο Ντάνιελ ωστόσο συχνά μεθούσε σε σημείο λιποθυμίας και έκανε πράγματα που δεν ήταν γραμμένα στο σενάριο της ταινίας.

«Εγινα ενοχλητικός. Εγινα το άτομο στην ομάδα που χρειαζόταν φροντίδα» παραδέχτηκε και συμπλήρωσε ότι στο παρελθόν έχει ξυπνήσει με μώλωπες και καμία μνήμη του τι είχε συμβεί τις τελευταίες 8 ώρες.

Ωστόσο, ο ίδιος τα έχει αφήσει όλα αυτά στο παρελθόν και παραδέχεται ότι δεν έχει πιει σταγόνα αλκοόλ από το 2010.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ