Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ξεκάθαρος: Δεν θα βγω ποτέ ραντεβού με την Σάντρα Μπούλοκ - iefimerida.gr

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ξεκάθαρος: Δεν θα βγω ποτέ ραντεβού με την Σάντρα Μπούλοκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρόσφατη κινηματογραφική ταινία «Gravity» δύο αστροναύτες μένουν αποκομμένοι στο διάστημα όταν το σκάφος τους καταστρέφεται. Αυτοί οι δυο «εραστές» του διαστήματος δεν ήταν άλλοι από τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Σάντρα Μπούλοκ. Οι δυο αστέρες είχαν εντυπωσιάσει όταν «άνοιξαν» το 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με την ταινία τους η οποία προβλήθηκε σε 3D και έλαβε πολύ καλές κριτικές.

Η Μπούλοκ με εκθαμβωτικό κόκκινο φόρεμα και με διάθεση αστεϊσμού με τον συμπρωταγωνιστή της Τζορτζ Κλούνεϊ, απόλαυσαν την προβολή δίπλα δίπλα με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν «φωτιά».Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο διάσημος χολιγουντιανός στο «E! Entertainment», εξηγεί γιατί δεν είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του: «Έβγαινε με έναν από τους καλύτερους μου φίλους κατά το παρελθόν», εξηγεί, «υπάρχει ένας μυστικός αδελφικός κώδικας, ξέρεις τι εννοώ. Είμαστε φίλοι τα τελευταία 20 χρόνια», δικαιολογείται και παραδέχεται απλά πως είναι υπέροχη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ