Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Η συναισθηματική ζωή, η οικογένεια αλλά και ο επαγγελματικός τομέας επηρεάζονται φέρνοντάς σας ανασφάλειες και αντικρουόμενες τάσεις. Ο ερωτικός τομέας υπόσχετε τα καλύτερα αυτήν την περίοδο, διατηρώντας την ψυχολογία σας και την ακτινοβολία σας σε υψηλά επίπεδα. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητες σας με περιόδους ανάπαυσης. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε για να επιλύσετε πρακτικά θέματα που θα σας απασχολήσουν στη δουλειά σας.Ταύρος

Ελέγξτε τις όποιες τυχόν ανασφάλειες έχετε προκειμένου να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Θα εργάζεστε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς. Ο επαγγελματικός τομέας καθώς και οι κοινωνικές επαφές δέχονται ευνοϊκές επιρροές αυτήν την περίοδο. Οι εντάσεις δεν οδηγούν πουθενά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζετε να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, γιατί τα πράγματα θα στρώσουν αργότερα.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Καθυστερήσεις αλλά και ανατροπές δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτό το διάστημα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην κάνετε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν γιατί δε θα λείψουν οι εντάσεις. Προσοχή στην υπερκόπωση, διαθέστε χρόνο για ξεκούραση. Στα οικονομικά θα μπορέσετε να διευθετήσετε περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα με επιτυχία.

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς και στα κέρδη που προκύπτουν από τις συνεργασίες σας. Το πρόγραμμα στη δουλειά σας θα είναι φορτωμένο, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Υπάρχει πιθανότητα να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Φροντίσετε να είσετε ρεαλιστές και βάλτε στόχους που μπορείτε να τους φτάσετε και να τους πετύχετε. Φτιάξτε έτσι το πρόγραμμα σας, για να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώσετε στη σχέση σας.

Λέων

Διοχετεύστε σωστά την ενέργεια σας, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις διάφορες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν και κάντε αργά και σταθερά βήματα για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα τα αναπροσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση που θα είναι σταθμός στη ζωή σας. Προσπαθήστε τώρα με την Ανάδρομη Αφροδίτη να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

Παρθένος

Θα πρέπει να είσαστε περισσότερο συνεργάσιμοι, εαν θέλετε να υπάρξει επαγγελματική άνοδος και να βρείτε την απαραίτητη υποστήριξη. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες και εσείς καλείστε να τις εξετάσετε αναλυτικά και να διαλέξετε εκείνη που θα σας προσφέρει μακροχρόνια οφέλη. Παράλληλα θα βελτιώσετε το επίπεδο επαφής σας με τους υφιστάμενους και θα περνάτε πιο ευχάριστα στο χώρο της δουλειάς σας. Παράλληλα, οργανώστε μια κοντινή έκδρομη με το ταίρι σας, για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Φροντίστε να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες.

Ζυγός

Αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις άσκοπες σπατάλες. Κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας, αφού στο παρελθόν σας έχουν αποδείξει την τιμιότητα τους. Προβληματισμοί ή και δυνατές εντάσεις είναι πολύ πιθανόν να χτυπήσουν την πόρτα σε πολλούς από εσάς και στον αισθηματικό τομέα. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες, εξετάζοντας αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν.

Σκορπιός

Ενδεχομένως πολλοί από εσάς να νιώσετε κάποιες ανασφάλειες και φόβο. Ίσως έχετε γίνει πάρα πολύ καχύποπτη σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί εντελώς φυσιολογικό ύστερα από τα τελευταία σημαντικά γεγονότα στην ζωή σας. Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Στην επαγγελματική σας ζωή θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα σας στιγματίσουν για αρκετό καιρό.

Τοξότης

Η κοινωνικότητά σας θα είναι ανεβασμένη και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με φίλους και καλή παρέα. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις αυτή την περίοδο και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Οι ήρεμες και οι μεθοδικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε την κατάσταση. Παράλληλα θα έχετε προτάσεις από φίλους για διασκεδάσεις και κοντινές αποδράσεις. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Αιγόκερως

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μέσα από τα γεγονότα που θα συμβούν θα μπορέσετε να πάρετε τη τελική σας απόφαση. Ερωτική διάθεση και ευχάριστο κλίμα διαμορφώνετε για εσάς στα μέσα της εβδομάδος και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο και τα παιδιά. Θα πρέπει να τα βάλλετε όλα κάτω και να δείτε που έχετε σφάλλει και που όχι και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Μην πιεστείτε για να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό.

Υδροχόος

Δεν αποκλείονται και κάποιες σημαντικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτα πρόσωπα όσον αφορά το κλείσιμο συμφωνιών. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε τις ευκαιρίες να ζήσετε σύντομες περιπέτειες και να γευτείτε τον έρωτα. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας για να μην το χάσετε. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και αναμένετε να βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

Ιχθείς

Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Είναι κατάλληλη περίοδος, ώστε να κάνετε πετυχημένους συνδυασμούς και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Έχετε λοιπόν τις κεραίες σας σηκωμένες, γιατί θα φτιάξει επικίνδυνα η διάθεση σας. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε την τακτική σας στην εργασία σας και να συντονιστείτε με τις ανάγκες της εποχής. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ