«Βόμβα» στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του παιδιού της και τους αφήνει όλους άφωνους - iefimerida.gr

«Βόμβα» στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του παιδιού της και τους αφήνει όλους άφωνους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υστερα από πολλά χρόνια και αφού ο ένας εκ των δύο πιθανών πατεράδων έχει πεθάνει η πασίγνωστη Χολιγουντιανή ηθοποιός έσκασε τη «βόμβα»: Δεν είμαι σίγουρη ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Είναι πιθανό να μην είναι ο σκηνοθέτης αλλά ο τραγουδιστής, είπε αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Ο λόγος για τη Μία Φάροου η οποία είπε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο γιος της Ρόναν να είναι γιος του Φρανκ Σινάτρα και όχι του Γούντι Αλεν.

Αλλωστε οι φήμες που ήθελαν τον γιο της ηθοποιού να είναι παιδί του Φρανκ Σινάτρα έδιναν και έπαιρναν εδώ και καιρό λόγω της εξαιρετικής ομοιότητάς του.

Η ηθοποιός τις επιβεβαίωσε και επισήμως μέσω συνέντευξής της βάζοντας τέλος στην κρυφή παραφιλολογία και ανοίγοντας ένα νέο κύκλο κουτσομπολιού και... στοιχημάτων.

Πάντως, ο ίδιος ο Ρόναν σχολίασε με αρκετή δόση ειρωνείας στο Twitter: «Ακούστε...όλοι μας έχουμε πιθανότητα να είμαστε παιδιά του Σινάτρα» με αρκετή δόση ειρωνείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ