Η επανάσταση της νοικοκυράς -Γύρισε βίντεο και χορεύοντας παραιτείται από τις δουλειές του σπιτιού [βίντεο] - iefimerida.gr

Η επανάσταση της νοικοκυράς -Γύρισε βίντεο και χορεύοντας παραιτείται από τις δουλειές του σπιτιού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν αντέχω άλλο!». Η πρώτη σκέψη εκατομμύρια νοικοκυρών στον κόσμο, μόλις αντικρίζουν το χάος στο σπίτι τους την ώρα που ξυπνούν. Βέβαια, στην πορεία της ημέρας υποκύπτουν και στο τέλος συγυρίζουν. Μία νοικοκυρά σε... απόγνωση τους έδειξε όμως το δρόμο. Και με έμπνευση από ένα βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, έκανε χορεύοντας την επανάστασή της και παραιτήθηκε από τις δουλειές του σπιτιού!

Η πηγή έμπνευση δεν ήταν άλλη από την Μαρίνα Σίφριν. Την υπάλληλο εταιρείας που γύρισε ένα βίντεο χορεύοντας πάνω στα γραφεία για να παραιτηθεί, με το «έργο» της να έχει ξεπεράσει τα 9 εκατ. χτυπήματα! Ενα από αυτά το έκανε και η Μπρέντα Τζένινγκς, μία εργαζόμενη μητέρα η οποία παρακολουθώντας το βίντεο είδε στον υπολογιστή της την... επανάσταση που ήθελε να κάνει.

Ανοιξε λοιπόν την κάμερα, άρχισε να χορεύει σε κάθε σημείο του σπιτιού και οι υπότιτλοι εξιστορούσαν το... δράμα της. Ενα σπίτι που είναι μονίμως ακατάστατο, το δωμάτιο των παιδιών της που είναι κόλαση, το κρεβάτι της που είναι πάντα ξέστρωτο. Η Τζένινγκς ανακοινώνει λοιπόν στην οικογένειά της πως παραιτείται, ή τουλάχιστον έτσι θα ήθελε, αφού έχει φτιάξει και έναν επίλογο που προκαλεί γέλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ