Tο διαζύγιο είναι πλέον επίσημο: Ο Μαρκ Τζέικομπς φεύγει από τον οίκο Louis Vuitton - iefimerida.gr

Tο διαζύγιο είναι πλέον επίσημο: Ο Μαρκ Τζέικομπς φεύγει από τον οίκο Louis Vuitton

Tο διαζύγιο είναι πλέον επίσημο: Ο Μαρκ Τζέικομπς φεύγει από τον οίκο Louis Vuit
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Μαρκ Τζέικομπς, ο σχεδιαστής στον οποίο αποδίδεται η μεταμόρφωση του Louis Vuitton από έναν οίκο για... τσάντες και αποσκευές σε έναν κολοσσό της μόδας, γνώρισε την αποθέωση στο Παρίσι. Οχι όμως για τις δημιουργίες του. Χειροκροτήθηκε παρατεταμένα όταν ανακοίνωσε το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Ο περίφημος σχεδιαστής έπειτα από 16 χρόνια συνεργασίας με τον οίκο θα επικεντρωθεί πλέον δική του εταιρεία- και την είσοδό της στο χρηματιστήριο- η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς πλησιάζει εκείνες που αξίζουν δισεκατομμύρια. Υπό την καθοδήγησή του ο οίκος Louis Vuitton έγινε μία από τις πιο περιζήτητες μάρκες πολυτελείας, ιδιαίτερα στην πλούσια ασιατική αγορά, που «χτυπήθηκε» από τη συγκεκριμένη μανία, με ουρές να σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα.

Τα νέα για το «διαζύγιο» ήρθαν την ημέρα που ο Τζέικομπς έκανε την αποχαιρετιστήρια- όπως αποδείχθηκε- επίδειξη στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Η είδηση βέβαια κάθε άλλο παρά αποτέλεσε έκπληξη, καθώς οι σχετικές φήμες κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες.

Πηγή: AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ