Σε συγκέντρωση συμπαράστασης στον Μιχαλολιάκο καλεί σήμερα το σάιτ της Χ.Α. - iefimerida.gr

Σε συγκέντρωση συμπαράστασης στον Μιχαλολιάκο καλεί σήμερα το σάιτ της Χ.Α.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κινητοποίηση των Ελλήνων Εθνικιστών, με σκοπό να σταθούν στο πλάι του Νίκου Μιχαλολιάκου, καλεί με ανακοίνωση ο δικτυακός τόπος της Χ.Α.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας απέναντι στην άδικη και παράνομη πολιτική δίωξη κατά του Αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Διώκεται το φρόνημα και οι Ιδέες των Ελλήνων Εθνικιστών με ένα τραγελαφικό κατηγορητήριο, το οποίο είναι βασισμένο σε δυο ανώνυμες καταγγελίες ψευδομαρτύρων που δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο αοριστολογίες.

Ακόμη, απονέμεται τυχαία στους συλληφθέντες συναγωνιστές - βουλευτές η διεύθυνση μιας "εγκληματικής οργάνωσης" δίχως να στοιχειοθετείται τίποτα και να συνδέεται κανένα πρόσωπο με κανένα συμβάν, ενώ τέλος ακόμα και η περιβόητη άρση τηλεφωνικού απορρήτου δεν έδειξε τίποτα. Απέναντι σε αυτήν την χαλκευμένη και πρωτοφανή πολιτική δίωξη καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας αύριο στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στις 14:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ