Πως περνούν ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης και ο Παππάς πίσω από τα κάγκελα: Ο ήρεμος, ο νευρικός και ο σκληρός - iefimerida.gr

Πως περνούν ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης και ο Παππάς πίσω από τα κάγκελα: Ο ήρεμος, ο νευρικός και ο σκληρός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους νέους ρυθμούς προσπαθούν να συνηθίσουν οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Χρήστο Παππά να είναι οι πιο θορυβώδεις. Ηρεμος ο Μιχαλολιάκος.

Ο γενικός γραμματέας του ακροδεξιού κόμματος, διαβάζει συνεχώς εφημερίδες και είναι σχετικά ήρεμος, αναφέρει η Espresso, ενώ αντίθετα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάζει μεταπτώσεις στη διάθεση του, αφού άλλες φορές είναι ήρεμος και άλλες φορές σηκώνεται και φωνάζει συνθήματα.

Ο πιο «σκληρός» από τους συλληφθέντες χρυσαυγίτες, είναι ο Χρήστος Παππάς ο οποίος φωνάζει συνεχώς συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής και κατά της κυβέρνησης και είναι ιδιαίτερα απόμακρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ