Η άγνωστη gay κόρη του Μπομπ Ντίλαν 27χρονη Ντεζιρέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η άγνωστη gay κόρη του Μπομπ Ντίλαν 27χρονη Ντεζιρέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και ο Μπομπ Ντίλαν υπήρξε «προφήτης» της ισότητας και των κοινωνικών αλλαγών στα μέσα της δεκαετίας του '60, με περίφημα τραγούδια όπως το «The Times They Are A-Changin», τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται αν θα παραστεί στο γάμος της gay κόρης του στην Καλιφόρνια.

Το νεαρό ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε την πρόσφατη ιστορική αλλαγή του νόμου για την άρση της απαγόρευσης των γάμων του ιδίου φύλου στην Καλιφόρνια.
Η Ντεζιρέ Ντίλαν πρόκειται σύντομα να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς της Κέιλα Σάμσον σε μια λιτή τελετή στην ηλιόλουστη πολιτεία των ΗΠΑ, ένα χρόνο σχεδόν μετά τον αρραβώνα τους.

Επιβεβαιώνοντας την χαρμόσυνη είδηση, η Κέιλα αποκάλυψε, σύμφωνα με τη Mail Onine «Φυσικά και είμαστε ενθουσιασμένες... δεν μπορούμε να περιμένουμε». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν ο σπουδαίος τραγουδοποιός θα παραστεί, εκείνη απλά αποκρίθηκε «Δεν ξέρουμε ακόμα. Θα πρέπει να δούμε».
Η μέλλουσα πεθερά της 27χρονης Ντεζιρέ είπε πάντως ότι ο Μπομπ Ντίλαν είναι αμφίβολο αν θα συνοδέψει την κόρη του στο γάμο εξαιτίας της μεγάλη του φήμης.

Δεν μας είπε κάτι τέτοιο απλά εμείς υποθέτουμε κάτι τέτοιο».Ερωτηθείς αν έχει προσκληθεί στο γάμο, που έχει οριστεί για τον ερχόμενο Αυγούστου του 2014, δήλωσε «Φυσικά και είναι καλεσμένος, απλά δεν πρόκειται να έρθει.

Η Ντεζιρέ γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1986 αλλά ο Ντίλαν κράτησε μυστική την ύπαρξής της, που αποτελεί καρπό του έρωτά του με τη δεύτερη σύζυγό του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέντε μήνες μετά την έλευση της μπέμπας και χώρισε έξι χρόνια αργότερα.

Η άγνωστη gay κόρη του Μπομπ Ντίλαν 27χρονη Ντεζιρέ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η άγνωστη gay κόρη του Μπομπ Ντίλαν 27χρονη Ντεζιρέ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η άγνωστη gay κόρη του Μπομπ Ντίλαν 27χρονη Ντεζιρέ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η άγνωστη gay κόρη του Μπομπ Ντίλαν 27χρονη Ντεζιρέ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ