Oσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Το Aston Martin Cygnet σταματά - iefimerida.gr

Oσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Το Aston Martin Cygnet σταματά

Oσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. Το Aston Martin Cygnet σταματά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παραγωγή του Aston Martin έχει ήδη ολοκληρωθεί και πραγματικά κανείς δεν θα στενοχωρηθεί. Η εταιρεία δήλωσε πως οι πελάτες της το έβρισκαν τρισχαριτωμένο, ήθελαν να το πάρουν άμεσα μαζί τους και δεν μπορούσαν να περιμένουν όλο το χρόνο που χρειαζόταν για να ετοιμαστεί, οπότε και δεν προχωρούσαν στην αγορά του.

Μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν αυτό, ενώ αν αναρωτιέστε γιατί οι χρόνοι παράδοσης ήταν τόσο μεγάλοι που αποτέλεσαν πρόβλημα (λέμε τώρα) η απάντηση είναι γιατί το Aston Martin Cygnet είναι κατά 90% ένα Toyota iQ με κινητήρα 1.330 κυβικών και αυτόματο κιβώτιο CVT, το οποίο η βρετανική εταιρεία το προσάρμοζε στα δικά της δεδομένα.

Με τη βοήθεια της χαρακτηριστικής μάσκας, διάφορων αξεσουάρ και μεγάλων δυνατοτήτων προσωποποίησης, ενώ φυσικά προσάρμοζε και την τιμή του, πολλαπλασιάζοντας την αρχική του λιλιπούτειου Toyota, που στην Ελλάδα ξεκινά (ως 1.33) από 15.000 ευρώ. Ποσό που βέβαια δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ευκαιρία, πόσο μάλλον το τριπλάσιο και βάλε...

Παράλληλα το Cygnet βοηθούσε να μειώνεται η μέση κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων της γκάμας της Aston Martin, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί της ΕΕ, οπότε οι μηχανικοί της πρέπει τώρα να βρουν μια άλλη λύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ