Κάντο όπως η Ανιστον και χάσε 3 κιλά σε 7 ημέρες: Η σταρ αποκαλύπτει τη μυστική της δίαιτα - iefimerida.gr

Κάντο όπως η Ανιστον και χάσε 3 κιλά σε 7 ημέρες: Η σταρ αποκαλύπτει τη μυστική της δίαιτα

Κάντο όπως η Ανιστον και χάσε 3 κιλά σε μία εβδομάδα: Η σταρ αποκαλύπτει τη μυστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Jennifer Aniston έχει το τέλειο σώμα και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση, είτε τη βλέπουμε με top tank και μίνι φούστα στο πλατό είτε με σέξι τουαλέτες στο κόκκινο χαλί. Η 41 ετών όμως Jennifer φέρεται να έχει βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της, ακολουθώντας μία διατροφή που βασίζεται σε παιδικές τροφές.

Τον τελευταίο καιρό η Aniston συνεργάζεται με την personal trainer Tracy Anderson, η οποία είναι υπεύθυνη για το τονισμένο σώμα αρκετών διασημοτήτων, όπως η Gwyneth Paltrow και η Madonna. Η ηθοποιός φέρεται να έχει χάσει τρία κιλά μέσα σε μία εβδομάδα, ακολουθώντας μία διατροφή που συνιστά 14 μερίδες πολτοποιημένων τροφών την ημέρα κι ένα δείπνο σε μέγεθος για ενήλικες.

Η Tracy αποκάλυψε ότι η Jennifer ακολούθησε τη δίαιτα λίγο πριν βρεθεί στη Χαβάη για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Just Go With It» για να δώσει μία «ώθηση στο σώμα» της.

Διαβάστε τη δίαιτα στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ