Τα ζώδια της Τρίτης 1 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 1 Οκτωβρίου

lkjh
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει έλλειψη συνεννόησης με τον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό να δημιουργεί διαφωνίες και εντάσεις. Θα προβείτε σε συζητήσεις και συμφωνίες με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Ο ερωτικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και όσοι από εσάς επιδιώξετε το ερωτικό παιχνίδι θα νιώσετε σωματικά και ψυχικά ανανεωμένοι. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Στη δουλειά σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που είχατε το τελευταίο καιρό και να μπορέσετε με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνετε να διακριθείτε στο χώρο σας και να εισπράξετε την ανταμοιβή των ανώτερων σας.

Ταύρος

Αν κινηθείτε έξυπνα θα δείτε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Αρκετοί από εσάς ίσως να έχετε την τάση να απομωνοθείτε προκειμένου να σκεφτείτε σε βάθος κάποια πράγματα. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Οι ελεύθεροι δύσκολα θα ενθουσιαστείτε από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Ορισμένες φορές θα νιώσετε ότι εκπέμπετε σε άλλο μήκος κύματος με το σύντροφο σας, αφού δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως ακριβώς νιώθετε μέσα σας.

Δίδυμοι

Μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε τρίτους. Αισθηματικά, θα υπάρχει εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία Οι δεσμευμένοι παρόλο που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα θα έχουν σημαντικά οφέλη και μακροπρόθεσμα. Οι αδέσμευτοι προσπαθείστε να κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος και μην απομακρύνετε με την συμπεριφορά σας, τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας.

Καρκίνος

Αξιοποιήστε οπωσδήποτε αυτό το διάστημα και μην το αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Μην προβείτε σε νέες συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων αυτήν την εποχή. Προσέξτε μην προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Στα επαγγελματικά σας περιμένει πολύ δουλειά γι΄ αυτό προετοιμαστείτε γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τρόπους χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

Λέων

Προσπαθήστε να μειώσετε τις ώρες που ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας, για να βρίσκεστε πιο συχνά με το ταίρι σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Στην καθημερινότητά σας οι ρυθμοί θα εξακολουθήσουν να είναι έντονοι και αυτό αρκετές φορές θα σας δημιουργεί εκνευρισμό. Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα. Τα άστρα προβλέπουν ότι είναι κατάλληλη περίοδος για να λύσετε κάποιο οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί.

Παρθένος

Ανταγωνισμοί, εντάσεις αλλά και εχθρικές συμπεριφορές είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές αυτό το διάστημα αρκεί να το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Παράλληλα θα αναζητήστε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, τα οποία έχετε καιρό να δείτε και θα αναθερμάνετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Ζυγός

Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Είναι κατάλληλη περίοδος για να εδραιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την στήριξη τους. Έχετε ιδιαίτερες σημαντικές ικανότητες πάνω στη δουλειά σας και θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να τις δείχνετε. Θα πιεστείτε πολύ αλλά θα ξεκαθαρίσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Σκορπιός

Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε αυξημένες υποχρεώσεις. Επαγγελματικά να είστε προσεκτικοί με τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Μετά από μια πιεστική περίοδο που περάσατε τώρα θα έχετε μπροστά σας ευκαιρίες και θετικές προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Στα οικονομικά σας να είσαστε προετοιμασμένοι, γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και δεν πρέπει να μπερδευτείτε.

Τοξότης

Έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τις υποθέσεις σας μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο. Προσέξτε λίγο τις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Ο χώρος της εργασίας σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε, να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής, με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα είναι ραγδαίες και θα σας πλησιάσουν άτομα με ισχυρές θέσεις που θα σας προτείνουν αρκετά καλές λύσεις για την καριέρα σας. Οι συνθήκες είναι σαφώς καλύτερες και μπορείτε να λύσετε τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Ο ερωτικός τομέας προδιαγράφεται συναρπαστικός για τους περισσότερους από εσάς. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Προσέξτε μόνο να μην είστε απαιτητικοί και παράλογοι σε κάποια πράγματα και δημιουργήσετε αντίθετα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση ξεκαθαρίστε με το ταίρι σας τα προβλήματα που έχετε και μην τα αφήνετε να διαωνίζονται.

Υδροχόος

Μόνο έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε τους καρπούς του έρωτα σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή μαζί. Να ξέρετε ότι στο μέλλον θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν με αποτέλεσμα η καριέρα σας να απογειωθεί. Ο αισθηματικός τομέας δεν υπόσχετε πολλά και θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες με το ταίρι σας. Το πλανητικό σκηνικό στοχεύει κατά βάση αυτήν την περίοδο τον ερωτικό τομέα για εσάς τους Λέοντες. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές.

Ιχθείς

Προτιμήστε τον ήρεμο διάλογο για να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν διακυμάνσεις στη ψυχολογία σας και το ταίρι σας θα μπερδευτεί με την συμπεριφορά σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα πρέπει να «ρίξετε» λίγο τον εγωισμό σας και να παραδεχθείτε τα λάθη σας στον σύντροφο σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ