La Libre: Μιχαλολιάκος, ο άνθρωπος που επαινεί τα ψηλά, γυμνασμένα κορμιά ενώ ο ίδιος είναι κοντός και παχουλός - iefimerida.gr

La Libre: Μιχαλολιάκος, ο άνθρωπος που επαινεί τα ψηλά, γυμνασμένα κορμιά ενώ ο ίδιος είναι κοντός και παχουλός

La Libre: Μιχαλολιάκος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύλληψη των στελεχών της Χρυσής Αυγής παραμένει στη διεθνή επικαιρότητα, με τα ΜΜΕ του εξωτερικού να καλύπτουν λεπτομερώς τις εξελίξεις. Ανάμεσα στα δημοσιεύματα που ξεχωρίζουν όμως είναι ένα βελγικής εφημερίδας που σκιαγραφεί ένα πορτραίτο του Νίκου Μιχαλολιάκου, το οποίο βέβαια δεν τον κολακεύει διόλου.

«Επαινεί τα ψηλά και γυμνασμένα κορμιά, ενώ ο ίδιος είναι κοντός και παχουλός. Ξεστομίζει ομιλίες γεμάτες μίσος, τιμώντας τους Σπαρτιάτες, την αντροσύνη και τον στρατό, ενώ ο ίδιος διαθέτει μία δυσάρεστη ψιλή φωνή», αναφέρει το δημοσίευμα της Libre, η οποία όμως επισημαίνει πως ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής «όπως και ο Χίτλερ, μαγνητίζει τους ακροατές του. Οι λοχαγοί του ορκίζονται στο όνομά του. Οταν μπαίνει σε μία αίθουσα, στέκονται προσοχή, χειροκροτούν τον κάθε λόγο του. Και όλοι ανεξαιρέτως, ενώ βρίσκονταν με χειροπέδες, ταπεινωμένοι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, φρουρούμενοι από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής ομάδας, ούρλιαξαν: ''Ζήτω ο αρχηγός!''»

Μάλιστα η βέλγικη εφημερίδα σε ένα σύντομο βιογραφικό του κ. Μιχαλολιάκου περιγράφει τον 56χρονο αναφέροντας: «ιδρυτής του κόμματος της Χρυσής Αυγής, μαθηματικός, εισοδηματίας κατ' επάγγελμα, ιδιοκτήτης, μαζί με τη γυναίκα του, ενός οίκου ανοχής».

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά και στη σύζυγό του, Ελένη Ζαρούλια και τις απαξιωτικές αναφορές της για τους μετανάστες από το βήμα της Βουλής, αλλά και στην κόρη του ζευγαριού, Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία «όπως η μητέρα της θαυμάζει τον πατέρα της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ